Odkrijte počitniške najemnine na Hrvaškem, v Črni gori in Sloveniji

Apartmaji OAZA Supetar, Brač, Supetar

Opis

V Supetar zgoraj najlepših plaž in športnih področjih z malo hoditi, da se mir v družinski hiši. Apartma 75 m2 ter terasa 45m2 s pogledom na morje, in Splitu, na prvem nadstropju. Tri spalnice: modra z zakonsko posteljo, ena z zeleno pograd ležišča in je lahko odprt za dva, cimet in soba z zakonsko posteljo.  Obstaja tudi dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica s tuš kabino in WC in WC, vse prijetno opremljenih s klimatsko napravo! Parkirni prostor za avto na dvorišču v senci, in tam je kamin za žar in prostor za druženje. Uporaba vsake pomožne ležišču 15% cene stanovanj v tem obdobju. DODATNE INFORMACIJE: Available: posteljnina, brisače, likalnik, SAT TV, vrtno pohištvo.

Ocene

Ste ostali tukaj?

Vytas & Saksona Rudavicius

Tuesday, August 19, 2014
How best to describe the place and those lovely hosts, Vesna and Mile? Well, they do their utmost for you to really feel "home away from home". And they succeed, time after time. We are huge fans of Croatia and Montenegro (over 12 weeks spend in different coastal cities and islands in the last 6 years); and our stay in Vesna's and Mile's place in Supetar ranks on par with our time in Dubrovnik or Kotor. And the hosts factor is the crucial one in this. The apartment has lots of personal touches,- like a boutique hotel; with crispy white linen, and original aquarel paintings; and fantastic fish dishes, prepared by Mile. There is no language barrier,- even if you dont speak Croatian. We don't doubt we will come back. Hvala, Vesna i Mile!

Radim Kubicek

Wednesday, July 23, 2014
We decided to go to Brac for our family holiday this year. And what a great decision it was! There are many nice places to go to in Croatia. Just a handful of them can match this one, though. The apartment is very well kept, equipped and spacious, the sea crystal clear, beaches not overcrowded, prices in Supetar reasonable. But what really makes the difference are Vesna and Mile. You will not be treated as a customer, you will become a part of their family for the time of your stay. You won’t regret going there!

Romana

Sunday, July 20, 2014
Na kratko naj recem samo: ODLICNO !!!! Gostitelja Vesna in Mile cloveka na mestu, ki znata goste razvajati do onemoglosti. Apartma pa je itak vrhunski s pogledom na morje, Split. Resnicno priporocamo vsem..tudi druzinam z majhnimi otroci, kajti apartma je zagrajen, da nikamor ne morejo uiti in senca je blagodejna!!!
Od 75 - 120 noč (i)
Minimalno bivanje je 7 noč (i)
Vesna Ugrinović
+385 91 541 34 00, +385 21 63 02 82
Od 75 - 120 noč (i)
Stik