Odkrijte počitniške najemnine na Hrvaškem, v Črni gori in Sloveniji

Sobe " Paj ", Crikvenica

Opis

Nudimo vam sobe (2x 2 + 1) in studio apartma 2 + 1 Sobe in apartma Pye nahajajo na severnem vhodu v mesto Crikvenica, 1,5 km oddaljeno od mesta. Samo mesto je bogato z množico zabave, prostor za otroke, in dolgo hranijo plaž in klime, ki spodbuja in zdraviliškega turizma. Objekt se nahaja na manjši vzpetini, obdan z zelenjem in mediteransko vegetacijo. Pogled se razprostira od otokoma Krk in Cres in del reke. Stavba z lastnim vrtom in parkiranje na ulici in dvorišču. Sobe so opremljene s klimatsko napravo in prizemna TV prijemnikom.Postoji možnost uporabe ločenega hladilnik in skupna kuhinja.  

Ocene

Ste ostali tukaj?

Saja i Bilja Čošabić

Sunday, February 15, 2015
Sta reci,jednostavno mnogo vise od onoga sto smo ocekivali.O gazdama sve najbolje,toliko ljubaznosti,dobrodoslice,osecaj kao da smo kod kuce,fenomenalno.Bili smo sa decom,a kad su deca bila odusevljena kucom,gazdama i atmosferom onda je sve receno,jer deca su najzahtevnija.O mestu takodje sve najbolje,fenomenalno more,plaze,ljudi,raj na zemlji koji se ne moze opisati recima,mora se doziveti.I naravno,ponovo posetiti.

Vitaliia and Sofia

Monday, August 19, 2013
We had the good fortune to spend your holiday in these lovely people! Rooms are very good, clean and tidy! Owner has very friendly people, very kind and sincere! We are very satisfied! will go to them again!

osman

Monday, August 6, 2012
sve naj...naj. tako lijepo se nismo osječali ni kod svoje kuče krasan smještaj a o vlasnicima sve naj bolje .još nisam uživao kao kod njih ,ako bog da i iduče godine mislim da ču kod nji .hvala im za prekrasni 8. dana boravišta